Præstens info – konfirmation o.a.

Konfirmandforberedelse lokalt Konfirmandforb2017_2018

Grundet et godt samarbejde kirkerne imellem i den tidligere Vinderup kommune samt en meget positiv medvirken fra Vinderup Realskole er det lykkedes at sikre, at man kan gå til konfirmandforberedelse lokalt i sit bopælssogn.

Tirsdag d. 16. maj 2017, var der infomøde på Vinderup Realskole for de kommende 7-klasses elever. Til det møde havde vi præster fået lavet en fællesfolder – klik på billedet til højre og se folderen!

Vinderup-konfirmanderne (=konfirmander fra Sahl og Vinderup sogne) går til forberedelse i Vinderup kirke- og kulturhus hos sognepræst Gertrud Bangshøj eller Gina Maria Vium Andersen.

Konfirmander med bopæl i Sevel-Herrup-Trandum pastorat kan gå til forberedelse hos sognepræst Hanne Marie Meier i Sevel kirkehus; Ryde-Handbjergkonfirmanderne kan gå til forberedelse i Ryde præstegård hos sognepræst Marie Overlade Larsen og Ejsingkonfirmander kan gå til forberedelse hos sognepræsten i Ejsing Gina Maria Vium Andersen i Vinderup kirke- og kulturhus (eller i Ejsing præstegård, hvis det er det lokale ønske).

Konfirmandindskrivning for Vinderup-konfirmanderne

For konfirmander, der skal gå til forberedelse i Vinderup er der indskrivning søndag den 20. august 2017 kl. 10.30 i Sahl kirke. Der startes med en lær-gudstjesten-at-kende-gudstjeneste i Sahl kirke, og umiddelbart herefter er der infomøde og indskrivning i Sahl kirkehus. Denne dag kan man møde begge præster: Gertrud Bangshøj og Gina Maria Vium Andersen.

Konfirmandforberedelse for Vinderup-konfirmanderne:

Vinderupkonfirmanderne har timer i Vinderup kirke- og kulturhus, Søndergade 31 og de inddeles i 3 hold, der ikke følger Realskolens klasseinddeling.

Hold 1 bliver forberedt af Gertrud Bangshøj

Hold 2 bliver forberedt af Gertrud Bangshøj

Hold 3 bliver forberedt af Gina Maria Vium Andersen

Konfirmandforberedelsen foregår som følger:

1. halvår 2017

Ugentlig fra kl. 8.15 – 10.15 i fra august til december (uge 35 – 48)

Hold 1: onsdag, hold 2: torsdag, hold 3: torsdag

1. halvår 2018

Der er konfirmandforberedelse på 3 hele skoledage, hvor konfirmandforberedelsen erstatter den normale skoledag. Datoerne for de 3 hele dage er endnu ikke fastlagt.

Hertil kommer, at der er konfirmandforberedelse ugentlig i uge 16 og 17.

Uge 16: hold 1 onsdag den 18 april, hold 2 og hold 3 torsdag den 19. april

Uge 17: Hold 1 onsdag den 25. april, hold 2 og hold 3 torsdag den 26. april

Konfirmation

Der er konfirmationer i Sahl og Vinderup kirker den sidste søndag i april måned: søndag den 29. april 2018.

Hold 1 og hold 2 der har gået til konfirmandforberedelse hos Gertrud Bangshøj konfirmeres i Vinderup kirke kl. hhv 9.00 og 11.00. Det er endnu ikke fastlagt, hvilket hold der konfirmeres på hvilket klokkeslæt.

Hold 3 der har gået til konfirmandforberedelse hos Gina Maria Vium Andersen bliver konfirmeret i Sahl kirke kl. 10.00.

Gertrud Bangshøj